Seitsemän veljestä kuulolaitteen käyttäjille

Kesä ja kesäteatteri kuuluivat ennen yhteen vai kuuluisivatko vieläkin? Huonokuuloista harmittaa teatterissa, kun ei saakaan kaikista sanoista selvää. Usein teatteriin meno jää sen vuoksi kokonaan väliin. Induktiosilmukan avulla kuulee paremmin, mikäli kuulolaitteessa on MT- tai T-asento). Kirjoitustulkkauksen avulla saavat selvää kokonaan kuulonsa menettäneetkin.

Kesäteatterissa harvoin on tarjolla mahdollisuutta induktiiviseen kuunteluun saati kirjoitustulkkaukseen. Nyt se on mahdollista Sataman kesäteatterissa Toijalassa 12.7. kello 13 alkavassa Seitsemän veljeksen näytöksessä. Vuorosanojen seuraamisen tueksi on kirjoitustulkkaus.

Kirjoitustulkkausta voi seurata sitä varten varatuilta paikoilta. Varaa paikkasi numerosta 040 5613 616 mahdollisimman pian, viimeistään 1.7. Induktiolla seuraamisen vuoksi paikan varaus on myös tarpeen. Se ei kuulu koko katsomon alueella.

Kävin katsomassa jo kenraaliharjoituksen ja upeaa katsottavaa oli tarjolla. Kaikilla pääroolien esittäjillä oli poskimikit. Siitä syntyi ajatus testata kuuloyhdistyksen kannettavan induktiosilmukan yhteensopivuutta äänentoiston kanssa. Se testataan 25.6. ennen näytöstä.

Riitta Suominen

sihteeri

Akaan Seudun Kuulo