Frisbeegolfin alkeisopastusta Kylmäkoskella ja Urjalassa

Kylmäkosken Veikkojen frisbeegolfjaoston puheenjohtaja Harri Pouru odottaa innolla Hunaja Openia.

Kylmäkosken Veikkojen frisbeegolfjaoston puheenjohtaja Harri Pouru odottaa innolla Hunaja Openia.

Woodpeckers Disc Golf järjestää torstaina 2.7. klo 16 Urjalan Lammiharjun Discgolfparkilla ja torstaina 9.7. klo 18 Kylmäkosken DiscGolfParkilla frisbeegolfin alkeisopastusta. Ilmainen opastus sopii kaikenikäisille aloittelijoille sukupuoleen katsomatta. Järjestäjltä löytyy myös kiekot mikäli omia ei ole.

Kaikki osallistujat saavat lisäksi 10 prosentin alennuskupongin Frisbeeservice-kauppaan, joka löytyy Kylmäkosken DiscGolfParkista Hunaja Openin aikana 11.-12.7. Lisäksi Urjalan opastukseen osallistuvilla juniori-ikäisillä ja naisilla on mahdollisuus osallistua kello 18 Lammiharjulla alkavaan viikkokisaan ilman osallistumismaksua.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?