Kokko syttyy kello 15.30

Koko perheen juhannusjuhla Toijalan Satamassa

Viime vuonna Toijalan Sataman juhannuskokko kruunasi kolean juhannusaaton. Kuva: Liisa Ahokas.

Viime vuonna Toijalan Sataman juhannuskokko kruunasi kolean juhannusaaton. Kuva: Liisa Ahokas.

Toijalan seudun Reserviläiset järjestää yhteistyössä Toijalan SPR:n kanssa koko perheen juhannusjuhlan Toijalan Satamassa juhannusaattona 19.6. kello 13–16. Ohjelmassa on hevosajelua, pihapelejä sekä huopatossun heittoa lasten ja aikuisten sarjoissa. Tapahtuman avaa Toijalan seudun Reserviläisten puheenjohtaja Jarmo Ahonen. Musiikista vastaa Harri Salminen, Toijalan Näyttämö esittää katkelmia Seitsemän veljestä -näytelmästä ja Toijalan VPK esittelee kalustoaan. Myynnissä on makkaraa, kahvia, lettuja ja arpoja. Kelluvalle lautalle pystytetty kokko sytytetään järvellä kello 15.30.

– Kyse on perhetapahtumasta, jossa on lapsillekin puuhaa, kertoo Toijalan seudun Reserviläisten puheenjohtaja Jarmo Ahonen.

Sataman juhannusjuhla on houkutellut viime vuosina paikalle runsaasti yleisöä, mikä on näkynyt myös liikenteen ruuhkautumisena tapahtuman päätyttyä. Kaaoksen välttämiseksi paikalla on pysäköinninohjaajia. Käytössä on myös Luoman hallin pysäköintialue Satamatien varressa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?