FC Mietokastike paikallisottelun selkeä voittaja

Perjantaina vieraissa tappion FC Hämeenlinnalle 3-1 kärsinyt FC Mietokastike pelasi lauantaina urheilukentällä vierasjoukkue Kylmäkosken Veikkoja vastaan.

Hyvällä latauksella kentälle tullut kotijoukkue otti jalkapallo-ottelun hallintaansa. Kylve pääsi hyville tekopaikoille vastahyökkäyksillään, mutta kotijoukkueen maalilla pelannut Jarno Ahola teki yritykset vaarattomiksi.

Kotijoukkueen Henri Johansson aloitti maali-ilottelun. Tätä seurasi melko nopeasti seuraava osuma, jonka viimeisteli Jussi Nyström. Tauolle numeroissa 2-0.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa. Molemmat kärkimiehet viimeistelivät toisen maalinsa ja tilanne 4-0. Tämän jälkeen vierasjoukkueelta loppui puhti. Miikka Huiko laukoi kaksi maalia ja tilanne taululla oli 6-0.

Vaikka jälkimmäinen 45 minuttinen pelattiin lähes kokonaan Kylven päädyssä, pääsi vierasjoukkue tekemään maalin, jolloin peli oli 6-1. Heti kun kotijoukkue sai paikan, annettiin pallolle kyytiä, 7-1 loppulukemat taululle laittoi Erkki Lehtonen.