Asuminen Akaassa -tapahtuma palkittiin Eurooppa-palkinnolla

Asuminen Akaassa -tapahtuma palkittiin Eurooppa-palkinnolla.

Asuminen Akaassa -tapahtuma palkittiin Eurooppa-palkinnolla.

Vuoden 2014 Asuminen Akaassa  -tapahtuma palkittiin lauantaina Eurooppa-palkinnolla nuorkauppakamareiden Eurooppa-kokouksessa Istambulissa. Asuminen Akaassa -tapahtuma valittiin parhaaksi paikallisen kehittämisen projektiksi.

Asuminen Akaassa on Akaan Nuorkauppakamarin järjestämä tapahtuma, joka luotiin tekemään Akaata tunnetummaksi ja tuomaan kaupungille muuttovoittoa. Tapahtumaan kuuluu asuntojen ja tonttien esittelyä sekä asumisen ja rakentamisen messut. Tapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013.

– Tänä vuonna emme järjestäneet tapahtumaa johtuen resurssien puutteesta. Olemme nimittäin hoitaneet tapahtuman ideoinnin omalla ajallamme ikään kuin harrastuksena. Mutta ikinä ei tiedä, Asuminen Akaassa -tapahtuma saattaa hyvinkin saada jatkoa, Iida Repo Akaan Nuorkauppakamarista toteaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?