Uudet ylioppilaat

Akaan lukio

Alahäivälä Minna, Enstedt Rasmus, Hakala Ellinoora, Hakamäki Taiga, Halme Susanna, Heino Anni Heino Toni, Helin Lassi, Hokkanen Riikka, Hormalainen Niko, Huhtala Erika, Jaakkola Vera, Jekkonen Heidi, Järvinen Arttu, Kansanaho Veera, Kantola Noora, Karvonen Riku, Kesonen Olli, Kolkkinen Ira, Koski Nico, Kuosmanen Markus, Kärki Emilia, Lahti Aino, Laine Sanni, Laitinen Emilia, Liesniemi Krista, Lundán Emmi, Luoma Henriikka, Miekka Jaakko, Mikkola Janne, Moilanen Juho, Moisio Sarianne, Moukola Patrik, Myllylä Ville, Mäkynen Milla, Nyström Jenni, Ojanen Janne, Olkkola Heidi, Parviainen Leevi, Peltonen Tebarek, Pietikäinen Joonas, Pinomäki Kristiina, Pirttijoki Juho, Rantala Marjaana, Rantala Niko, Repo Heini, Risku Larissa, Roos Emilia, Saarelainen Senja, Saarinen Jenna, Salonen Saana, Seppänen Miika, Snellman Noora, Suomalainen Juuli, Syvänen Emma, ​​Särkinen Jere, Tammisalo Arto, Tarhasaari Maria, Uusitupa Hilja, Vaittinen Aapo, Vehmas Petra, Viik Pauliina, Viljanen Jesse, Virtanen Leevi, Vuokola Kasperi, Yrjölä Elina. 66 ylioppilasta.

Väinö Linnan lukio Urjala

Alanne Henna, Eskola Emilia, Kaskela Milla, Lehmus Ida, Moukola Melina, Nieminen Esko, Nuikka Aaro, Nuikka Juuli, Nummela Eve, Närvänen Riikka, Pätsi Kiia, Pösö Samuli, Räsänen Tytti, Savolainen Eemil, Toivola Sara, Touru Riku, Vauhkonen Henna, Viitasaari Anu, Viitasaari Nita. 19 ylioppilasta.

Valkeakosken Tietotien lukio

Ahlfors Annika, Asikainen Valtteri, Blomberg Oona, Engström Arttu, Eriksson Sebastian, Färm Minna, Garant Anna, Hautala Oona, Heimo Siina, Heinonen Iida-Maria, Helminen Erkka, Hemminki Atte, Herring Jan-Kristian, Hiltunen Arttu, Hirvonen Anette, Hokkanen Joel, Huhtala Hanna, Huttu Aleksi, Häyrynen Miisa, Ikonen Saana, Ilola Elli, Iltanen Saku, Isotalo Tiina, Jaakkola Roosa, Jin Qianyue,  Joki-Anttila Julia, Jussila Jessica,  Justander Nea, Juvela Julia, Jänkälä Meea, Järvi Janni, Järvinen Aliina, Kahila Roosa, Kanerva Tiina, Kattainen Paul, Kauppila Janina, Kekkonen Elmo, Kettunen Leila, Kivimaa Onni, Kokkonen Sauli, Komulainen Sofia, Kopra Sini, Korpela Emma, Kujala Katja, Kuurimo Emmi, Kuusela Oskari, Kuusisto Aku, Kuusisto Henrietta,  Kääriäinen Roosa, Laaksonen Taru, Lahtinen Ida, Lahtisalmi Tatu, Laine Lari, Laine Perttu,  Laine Taneli, Lampinen Riikka, Laukkanen Katariina, Lehtimäki Eva, Leino Jessica, Lemio Noora, Lunnikivi Vivian, Merisalo Suvi, Metsola Sanni, Mustonen Vili, Mäkinen  Ida, Mäkinen Ilona, Mäntylä Hanna, Nieminen Roosa, Niittyaro Anton, Nikkanen  Salla, Nousiainen Jasmine,  Nupponen Ville, Nurminen Nelli, Nystén Nico, Närvänen Markus, Otti Santeri, Parikka  Edvard, Partanen Santeri, Pelkonen Liinu, Pietikäinen Markus, Piirinen Pinja, Poutanen Valtteri, Purhonen Jani, Raikisto Jaakko, Rantti Rosa, Rautiainen Nikole, Repo Amanda, Rinnemäki Reea, Ruohonen Juulia, Ruotsalainen Tuomas, Rytsy Sonja,  Rättö Topi, Salmikuukka Miska, Salonen Nina, Salonen Pauliina, Sarkaniemi Touko, Savolainen  Essi, Selkee Magdaleena, Seppälä Janika, Sirkiä Taru, Syvänen Wendy, Tamminen Aleksi, Tenhola Ella, Timonen Petteri, Tuominen Jussi, Tuukkanen Aaro, Töyrylä Markus,  Töyrylä Matias, Veijonen Juuso, Viitanen Iiris, Vuori  Martti, Wallin Emil  Ylömäki Sofia. 113 ylioppilasta.

 

Valkeakosken Tietotien aikuislukio

Hagel Niklas, Hiltunen Teemu, Järvinen Jussi, Metsäsalo Miika, Niemenpää Miia, Salminen Juulia, Salminen Ramona, Syrjänen Taru, Varjonen Miina. 9 ylioppilasta.

 

Sammon lukio

 Ahvenjärvi Lassi.

Tampereen yhteiskoulun lukio

Noora Inkinen, Annika Viherä, Manria Polus, Iida Jalonen.

Tampereen klassillinen lukio

Saska Heiskanen

Akaan Seutu julkaisee myös muista lukiosta ylioppilaaksi kirjoittaneiden akaalaisten nimiä. Tietoja otetaan vastaan  sähköpostilla toimitus@akaanseutu.fi tai puhelinnumerossa 044 7557211.

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?