Toijalan Vauhdin Sini Tirri kahdeksas SM-maastoissa

Toijalan Vauhdin Sini Tirri sijoittui kahdeksanneksi Imatralla pidetyissä 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa. Kuva  Kari Uolamo

Toijalan Vauhdin Sini Tirri sijoittui kahdeksanneksi Imatralla pidetyissä 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa.
Kuva Kari Uolamo

Toijalan Vauhdin 14-vuotias Sini Tirri sijoittui Imatran 15-vuotiaiden SM-maastojuoksuissa kahdeksanneksi ajalla 16.17,4.  Juostavana matkana oli 4 kilometriä.  Kilpailun voitti Lappeenrannan Ella Jyrkinen ajalla 15.51. Pronssimitaliin Sinin olisi pitänyt pudottaa ajastaan noin 14 sekuntia. Yli 60 juoksijaa osallistui T15-sarjan 4 kilometrille.

Sini Tirrille hopeaa pm-maastoista

Toijalan Vauhdista osallistui kaikkiaan 15 juoksijaa Nokialla pidettyihin piirinmestaruusmaastoihin.  Ainoan pm-mitalin Vauhdille toi T14-sarjassa juossut Sini Tirri.  Sini kävi kovan kamppailun Lempäälän Kisan Johanna Rannan kanssa. Tyttöjen ajat 2 kilometrillä olivat 6.58 ja 7.07.  Myös muut vauhtilaiset sijoittuivat hyvin. P14-sarjan Vihtori Sormunen oli neljäs 3 kilometrin juoksussa ajalla 11.36, T10-sarjan joukkue Aava Häyrynen, Jonna Uolamo ja Sofia Kraft olivat kuudensia ja kahdeksannelle sijalle sijoittuivat T12-sarjan Aliisa Keskinen, T14-sarjan Laura Anttonen ja P15-sarjan Joni Uolamo.  Piirinmestaruuskilpailuihin osallistui 425 juoksijaa.

Kari Uolamo

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?