Majataloillassa musiikkia, Sanaa ja lettuja

Kevään viimeistä Entisten nuorten Majataloiltaa vietetään Viialan kirkolla sunnuntaina 17.5. kello 17. Musiikkivieras on helsinkiläinen Vara-yhtye.

Helsinkiläinen Vara-yhtye esiintyy Entisten nuorten Majataloillassa Viialan kirkolla sunnuntaina 17.5. kello 17.
Helsinkiläinen Vara-yhtye esiintyy Entisten nuorten Majataloillassa Viialan kirkolla sunnuntaina 17.5. kello 17.

Vara on kristillistä poprockia soittava iloinen joukko. Viialassa yhtye esiintyy akustisesti kolmen hengen trio-kokoonpanolla. Kitara, basso ja percussiomeiningillä musiikki sopii hyvin kaikenikäisille.

Yhtye julkaisi debyyttilevynsä Pieniä ja isoja vuonna 2012. Ohjelmisto koostuu omista lauluista, joissa on reippaasti jazz- ja afrovaikutteita. Yhtyeen mielestä tärkeintä heidän musiikissaan on sisältö.

Laulujen sanat ovat Salla Kempaksen käsialaa. Ne kertovat arjen elämästä, jossa usko Kaikkivaltiaaseen Jumalaan on kaiken elämän perusta.

Illan teemana kysytään, mikä meitä yhdistää. Kristittyjen yhteydestä alustavat viialalaiset Joni Hietala ja Juha Heinonen. Mieleinen osallistuja Majataloillassa on letunpaistaja Tapsa Hepo-oja. Tapsan makoisista letuista päästään nauttimaan Majataloillan kahvitauolla.

Yhteislauluja säestää tuttuun tapaan Majatalon oma houseband. Lapsille on pyhäkoulu, lastenhoito ja varhaisnuorille oma Backstage club. Entisten nuorten Majataloiltaan on tarkoitettu kaikenikäisille ihmisille, ja sinne on ilmainen pääsy.

Juha Heinonen