Toijalan Pallolla kotipeli

Sanonta vihreän veran shakkia liitetään kuningaspeli jalkapallon pelaamiseen kauniilla luonnonnurmikentällä. Tällaiselle alustalle pääsee tulevana lauantaina Toijalan Pallo -49:n edustusjoukkue. Toijalan keskusurheilukentän nurmi vihertää lupaavasti ja sallii pelaamisen.

Toijalan Pallon nelosdivisioonataival jatkuu kotiottelulla ylöjärveläistä sarjanousija Pelikasseja vastaan. Kahden tappion jälkeen kotijoukkueen kohentunut peliote riitti kahden maalin voittoon Kangasalan Voitosta 29.4. Nyt tuttu peliareena antaa lisäpontta joukkueeseen, ja pistemäärän kohentuminen on täysin realistista.

Ottelu TP-49–Pelikassit alkaa tulevana lauantaina kello 15 Toijalan keskusurheilukentällä.

Jalkapallo näyttää Akaassa taas voimansa, jos mittarina käyttää joukkueiden määrää piirinsarjoissa. Suomen Palloliiton Tampereen piirin eri sarjoissa pelaa 28 akaalaisjoukkuetta. Aikuisjoukkueita sarjoissaan pelaa 9, miesjoukkueita 7 sekä 2 naisporukkaa. Juniorijoukkueita B-pojista aina 6-vuotiaisiin nappuloihin on 19. Ikävänä asiana voidaan pitää sitä, ettei yhtään tyttöjoukkuetta ole saatu jalkeille.

Joukkueiden määrä tietää melkoista vilskettä pelikentille. Myös kenttien laidalle kannattaa tulla kannustamaan.