Peli-Veikoille ja Pyrylle suurimmat avustukset

ViiPV:n juniorit kannustivat Hakan Teemu Hytöstä, joka pelasi vielä vuosi sitten itse Viialassa.

Viialan Peli-Veikkojen juniorit kannustivat viime kesänä Haihunkosken kentällä oman seuran kasvattia Teemu Hytöstä (valkoisessa paidassa), joka siirtyi ViiPV:stä Valkeakosken Hakaan ja sittemmin Tampereen Ilvekseen. Kuva Sami Koljonen.

Akaan vapaa-aikalautakunta on päättänyt eri yhdistyksille ja yhteisöille tänä vuonna jaettavista avustuksista. Rekisteröidyille liikuntaseuroille jaetaan yhteensä 41 080 euroa, kulttuuriyhdistyksille 13 000 euroa, nuorisoyhdistyksille 4 000 euroa ja vapaa-aikatoimen yleisavustuksina 13 300 euroa.

Liikuntatoimen yleisavustuksista suurimmat summat saavat Viialan Peli-Veikot (5 550 euroa), Viialan Pyry (5 160 euroa), Toijalan Pallo -49 (4 950), Toijalan Nuorisoseura (4 180) ja Toijalan Vauhti (3 400).

Kulttuuripalveluiden kohdeavustuksia saavat muun muassa Akaan elävän musiikin yhdistys Almu (3 000 euroa Vasenkätisten Vestivaaliin ja Muksujen Musavestariin), Toijalan Näyttämö (2 500 Seitsemän veljeksen kuluihin), Toijalan Nuorisoseura (2 000 Sommelo-kuoron kuluihin ja kansantanssitoimintaan), Viialan Työväennäyttämö (2 000 ensi-iltatuotantoihin) ja Akaa-Seura (1 000 tapahtumatuotantoihin).

Nuorisoyhdistysten yleisavustusta saavat Toijalan Eräveikot (2 000), Partiolippukunta Viialan Metsänkävijät (1 400) ja Viialan Nuoret Kotkat (600).

Vapaa-aikatoimen yleisavustuksista suurimmat menevät MLL:n Viialan yhdistykselle (2 500) ja MLL:n Toijalan yhdistykselle (2 100). SPR Toijalan osasto saa 600 euron ja SPR Viialan osasto sekä viisi muuta yhdistystä tai yhteisöä 500 euron yleisavustuksen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?