Pasi Salhojalle kaksi sulkapallon luokkavoittoa

Toijalan Valppaan sulkapalloilija Pasi Salhoja saavutti kaksi luokkavoittoa Lohjan Terhi Luolan kanssa Turun sulkapallon RSL Openissa. Kolmannen voiton kisoista otti Juha Virkki. B-luokan sekanelinpelin semifinaalissa Salhoja ja Luola kohtasivat Karkkilan Markku Suomelan ja Turun Ann Louise Wiklundin. Voitto tuli helposti 2–0 (21–12, 21–13). Finaalissa tuli vastaan Raision Toni Turunen ja Essi Rantanen. Ottelusta tuli huomattavasti tiukempi, mutta voitto heltisi kuitenkin 2–0 (21–17, 21–18).   Toisen voittonsa Salhoja ja Luola ottivat 35-luokan sekanelinpelissä. Siinä he voittivat toiseksi tulleen parin Sami Pinta ja Varpu Vahtera Turun Sulasta 2–0 (21–17, 21–16).

Myös Juha Virkki ylsi luokkavoittoon nelinpelissä. Luokka oli miehet 40 vuotta ja parina Turun AriPekka Tuomi. Toiseksi tullut pari Turun Sami Pinta ja Markku Kivi joutuivat taipumaan 2–0 (21–17, 21–19).