Nekalan Pallo rankaisi virheistä

Avausottelunsa murskaavasti 1–11 hävinnyt Toijalan Pallo -49 pystyi parantamaan esitystään toisessa sarjaottelussaan. Jalkapallon Tampereen piirin neljännessä divisioonassa pelaava TP-49 hävisi nyt vain kahden maalin erolla. Viime lauantaina Tampereen Kaukajärven kentällä kotijoukkue Nekalan Pallo voitti akaalaiset 3–1 (1–0).

Lauantaina ei vierasjoukkuetta pyöritetty ollenkaan pahasti. NePa toki hallitsi avausjaksoa, mutta ei mitenkään ylivoimaisesti. Maalinsa tamperelaiset tekivät vieraiden helposta pallonmenetyksestä. Juho Hyysalo pääsi nokikkain Toijalan Pallon maalivahti Tuomas Kallioista vastaan upottaen tämän jalkojen välistä avausmaalin. Ottelu oli vanhentunut 20 minuuttia.

Toiselle jaksolle vieraiden valmentaja Jari Hakala piirteli fläppitaululleen uudet kuviot. Tulosta tulikin jo 54. minuutilla. Timi Haikka puski Ville Ojalan antaman kulmapotkun alanurkkaan. Ote oli muutenkin Toijalan Pallolla. NePa joutui ahtaalle, sillä akaalaiset karvasivat ylempää ja voittivat kaksinkamppailuja. Kaivattua toista vierasmaalia ei tullut. Näin NePa selvisi orastavasta paniikistaan. 67. minuutilla kotijoukkueen Jarmo Luokkala vapautettiin vetopaikkaan. Luokkala laukoi rankkarialueen rajalta takanurkkaan 2–1.

Päätösnumerot tulivat hiukan halvalla tavalla. Topan maalivahti Kallioinen lähti nyrkkeilemään NePa:n sivurajaheittoa pois maalialueelta. Pasi Lamppu ehti kuitenkin päineen väliin, ja pallo Kallioisen käsien välistä maaliin. Tapio tuli Topalle, mutta esitys parani avauspeliin nähden.

Tänään keskiviikkona Topa pelaa ensimmäisen kotiottelunsa, mutta poikkeuksellisesti omalla harjoitusvuorollaan Valkeakosken Saharassa. Peli Kangasalan Voittoa vastaan alkaa kello 19.30. Omalle kotinurmelleen Toijalan keskusurheilukentälle Topa päässee lauantaina 9. toukokuuta. Vastustaja on sarjanousija Pelikassit.

TP-49 kokoonpano 25.4. NePa–TP-49-ottelussa: Tuomas Kallioinen, Sampsa Laakso, Ilari Rantala, Timi Haikka, Roope Saranen, Mikko Tromstedt, Joonas Pietikäinen (v), Ville Ojala (C), Jesse Järvi (v), Ville Myllylä, Joonas Saariniemi.

TP-49 joukkueenjohtaja Pasi Rantanen antoi kevään ensimmäiset tähdet Topan parhaille: 3 J. Saariniemi, 2 T. Haikka, 1 T. Kallioinen.

FC Mietokastike avasi voitolla

Toijalan Pallo-49:n kakkosjoukkue, TP-49 Viialan Peli-Veikot jatkoi tappiolla myös toisessa sarjapelissään piirin viitosdivisioonassa. Forssan Jalkapalloklubi myllytti akaalaisista 7–0-voiton. Ottelu pelattiin Kuhalan kentällä 25.4.

Akaalainen FC Mietokastike avasi jalkapallokautensa piirin kuutosdivisioonassa myös 25.4. Mietokastike pelasi kotiottelunsa Matinpuiston hiekkakentällä. Vieraana oli Tervakosken Padon kakkosjoukkue. Uutta nostetta uralleen hakeva Jussi Nyström sekä Jaakko Teinilä olivat kotijoukkueen maalintekijät.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?