Heli Piirainen ennusti vihreiden vaalimenestyksen

Heli Piirainen riemuitsi, kun vihreät saivat Pirkanmaalta kaksi paikkaa eduskuntaan.

Heli Piirainen riemuitsi, kun vihreät saivat Pirkanmaalta kaksi paikkaa eduskuntaan.

– Huikealta tuntuu, henkäisee vihreiden akaalainen ehdokas Heli Piirainen vaalivalvojaisissa Tampereella, kun puolue näyttää olevan saamassa Pirkanmaalta kaksi paikkaa tulevassa eduskunnassa.

– Nyt on hyvä hype, hän jatkaa.

Piirainen sai lopulta 467 ääntä, joista 190 tuli omasta kotikaupungista.

– Olemme tehneet hirmuisesti töitä vaalikampanjan eteen. Ajattelin jo etukäteen, että ennuste yhdestä paikasta vihreille Pirkanmaalla oli ihan aliarvioitu. Mielestäni meillä oli mahdollisuus jopa kolmeen paikkaan, Piirainen toteaa.

Pirkanmaalta menivät lopulta läpi Satu Hassi ja Olli-Poika Parviainen. Heli Piirainen sanoo, että hänen vaalikampanjassaan oli ajatuksena huolehtia myös vähempiosaisten hyvinvoinnista. Tämä tehtiin tarjoamalla ohikulkijoille soppaa ja lettuja.

– Olen tarjonnut kampiskiertueella 3 500 soppa-annosta ja paistanut ison määrän lettuja. Tietenkin kerroin myös vihreiden ajamista asioista. Kyllä kannatti lähteä mukaan tähän touhuun, ensimmäistä kertaa eduskuntavaaliehdokkaana ollut Heli Piirainen jutustelee.

Hän on ilahtunut vihreiden menestyksestä mutta on muuten hieman huolissaan vaalien tuloksesta. Piirainen sanoo, että hän on mielellään ehdokkaana seuraavissakin eduskuntavaaleissa, mikäli perhetilanne niin sallii.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?