Mikko Kivisen sairastuminen peruutti Saikkua, kiitos! -esityksen

Saikkua, kiitos! -esityksessä nähdään Kalle Pylvänäinen, Mikko Kivinen ja Ville Keskilä.
Saikkua, kiitos! -esityksessä nähdään Kalle Pylvänäinen, Mikko Kivinen ja Ville Keskilä.

Saikkua, kiitos! -esityksen oli määrä vierailla sunnuntaina 12.4. Toijalan yhteiskoululla. Illalle suunniteltu esitys jouduttiin kuitenkin perumaan näyttelijä Mikko Kivisen sairastuttua. Myös sunnuntain päivänäytös Kankaanpäässä peruuntui.

– Mikolla oli niin iso vetäjän rooli siinä hommassa, että katsoimme parhaimmaksi siirtää esityksen päivää, kertoo esityksen ohjaaja ja tuottaja Otto Kanerva.

Saikkua, kiitos -esityksen uusi esityspäivä Akaassa on sunnuntai 26.4. Esitys alkaa Toijalan yhteiskoululla kello 18. Esityksen järjestää Arvo Ylpön koulun 4A-luokkalaiset vanhempineen. Sen tuotolla luokka kartuttaa luokkaretki- ja leirikoulurahastoa.

Luokan rahastonhoitaja Päivi Matilainen kertoo järjestäjien saaneen tiedon esityksen peruuntumisesta sunnuntaina päivällä ennen kahta. Lipun ostaneita järjestäjät informoivat Facebookin ja puhelimen välityksellä sekä päivystämällä sunnuntai-iltana 12.4. yhteiskoululla.

– Ovella kävi parikymmentä ihmistä, joita viesti ei ollut vielä tavoittanut, Matilainen kertoo.

Alkuperäisen esityspäivän pääsylipulla pääsee uuteen näytökseen. Lippuja on myyty esitykseen noin 240. Niitä voi kysellä vielä Nina´s Cafe Placesta. Lippuja on myynnissä myös ovella.

Mikko Kivisen lisäksi Saikkua, kiitos! -esityksessä ovat mukana Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen. Esityksen on käsikirjoittanut Kalle Pylvänäinen ja stand up -koomikko Ismo Leikola. Mukana on myös Leikolan aiheeseen liittyviä huumorilauluja.