Pekka Laukkarinen laulaa Viialan kirkolla

Muusikko ja televisiojuontaja Pekka Laukkarinen laulaa Majataloillassa. Kuva: Oscar Lindell.
Muusikko ja televisiojuontaja Pekka Laukkarinen laulaa Majataloillassa. Kuva: Oscar Lindell.

Ensi sunnuntaina vietetään Entisten nuorten Majataloiltaa Viialan kirkolla kello 17. Illan aihe kysyy, ketä sinä seuraat. Sosiaalinen media on tehnyt seuraamisesta ajankohtaisen asian. Seuraamme ihmisiä ja heidän tekemisiään, seuraamme aikaa sekä ilmiöitä. Raamatussa Jeesus kutsui seuraamaan itseään.

Illan puhujavieras on tamperelainen opiskelijapastori Risto Korhonen. Nuorten ja opiskelijoiden piirissä hyvin suositun Korhosen erityisenä osaamisalueena on sielunhoitotyö sekä erilainen hengellinen ja henkinen ohjaus.

Illan musiikkivieras on monelle televisiosta tuttu Pekka Laukkarinen. Laukkarinen on ahkerasti esiintyvä muusikko sekä televisiojuontaja. Pekka Laukkarinen on toiminut jo pitkään Mtv:n juniorikanavan juontajana. Hän esiintyy paljon alakouluissa sekä koko perheen konserteissa ja lastentapahtumissa.

Viialassa Pekka Laukkarinen laulaa aikuisille kitaransa säestyksellä. Hänen uusin levynsä Arjen sankareita ilmestyi viime syksynä. Laukkarisen esiintymisessä yhdistyvät huima ammattitaito ja reilun maanläheinen esiintymistyyli.

Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Lapsille on pyhäkoulu ja yli 10-vuotiaille oma Backstage-klubi. Majataloiltaan on kaikille vapaa pääsy.

 

Maarit Heinonen