Lotta Sunille ja Antti Rehtolalle sulkapallovoitto Lahdessa

Toijalan Valppaan Lotta Suni ja Antti Rehtola voittivat Päijät-Hämeen kansallisten sulkapallokilpailujen A-luokan sekanelinpelin. Lisäksi Valppaan pelaajat saavuttivat kisoista kolme kakkossijaa.

Suni ja Rehtola hallitsivat luokkaa vakuuttavasti. Semifinaalissa kaatui Lahden pari Jenni Korhonen ja Mikko Nieminen erin 2–0, 21–18, 21–7. Finaalissa tuli vastaan Helsingin Soile Savolainen ja Keravan Petri Vänttinen. Ottelu oli nopeasti ohi, eräpisteet 21–14, 21–12. Näin Sunin ja Rehtolan kauden ensimmäinen luokkavoitto oli selviö.

Miesten B-luokan kaksinpelissä Marko Lehmusvirta pelasi itsensä finaaliin voittamalla semifinaalissa Jyväskylän Marko Pirkkalaisen 2–0, 21–7, 21–17. Finaalissa tuli vastaan Tampereen SSetin Timo Saari. Siinä voittoon ei ollut mahdollisuuksia, vaan Saari vei ottelun 2–0 (21–10, 21–7). Saman luokan sekanelinpelissä Jorma Riipinen ja Hämeenlinnan Susanna Hakala ylsivät myös finaaliin asti voittamalla semifinaalissa Lahden Ville ja Mari Honkalan tiukassa kolmieräisessä ottelussa 2–1 (18–21, 21–19, 21–19). Myös finaali venyi kolmieräiseksi. Siinä toinen lahtelaispari Tuomas Aarnikoivu/ Asta Pelkonen vei voiton niukasti 21–19, 19–21, 21–17.

Miesten C-luokan kaksinpelissä Antti Rehtola otti hänelle toisen palkintopallipaikan. Arpa oli heittänyt Rehtolan ja Marko Lehmusvirran samalle puolelle kaaviota ja he kohtasivat toisensa jo semifinaalissa. Rehtola vei ottelun kokemuksellaan nimiinsä 2–0 (21–13, 21–12). Finaalissa Rehtola joutui tyytymään tappioon Lahden Jani Hälistä vastaan 0–2 (15–21, 9–21). Pertti Tuomela