Nuorta miestä puukotettiin Toijalassa

Vuonna 1996 syntynyttä miestä puukotettiin kerrostaloasunnossa Toijalassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä noin kello kolmen aikaan. Poliisin mukaan asunnolle oli kerääntynyt illanviettoon vuosina 1996–1997 syntynyttä nuorisoa. Seurueeseen kuului neljä miestä ja yksi nainen.

Puukotus tapahtui asunnon parvekkeella.  Uhri sai kaksi vammaa, joista toisen vasempaan käsivarteen ja toisen kaulan alueelle vasemmalle puolelle. Uhri toimitettiin sairaalaan, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.

– Alkoholilla oli ilmeisesti osuutta asiassa. Siellä oli tullut riitaa, joka päättyi puukotukseen, kertoo aamuyön tapahtumista tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jari Kinnunen.

Kinnusen mukaan puukotus on tapahtunut teräaseella, mutta poliisilla ei ole tarkempaa tietoa välineestä.

Teosta epäillyt kaksi miestä pakenivat paikalta, mutta toinen heistä saatiin pian kiinni Etelä-Suomesta. Toisenkin epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Hänet on etsintäkuulutettu. Rikoskomisario Jari Kinnusen mukaan epäillyt eivät ole paikkakuntalaisia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?