Heli Sandelinille ja Auno Toloselle sulkapallon SM-hopeaa

Toijalan Valppaan sulkapalloilijoitten mitaliputki jatkui junioreitten ja senioreitten SM-kilpailuissa Helsingissä 14.–15.3. Heli Sandelin ja Auno Tolonen saavuttivat hopeaa 45-vuotiaitten sekanelinpelissä.

Semifinaalissa tuli vastaan Turun Markku Kivi ja Euran Anne Saarinen. Ottelusta tuli todella tasainen. Kaikki erät päättyivät pistein 21–19. Ensimmäinen erä tuli kotiin ja toinen meni vieraille. Ratkaiseva kolmas erä taas kotiin kovan taistelun jälkeen. Finaalissa tulivat vastaan kokeneet ja pitkään Valiossa pelanneet Jyri Aalto ja Sari Roivainen, Drive Helsinki. Aalto ja Roivainen eivät antaneet Sandelinille ja Toloselle paljon mahdollisuuksia vaan voittivat finaalin selkeästi 21–7, 21–12. Valppaan pelaajilla oli kotiin tuomisina kuitenkin hienosti hopeamitalit.