Kanalasta vietiin rotukanoja

Kanavaras vieraili myöhään perjantai-illalla 27.2. Säterintiellä Kylmäkoskella. Kanalasta katosi 12 kappaletta rotukanoja eli viisi wyandottea, kaksi buff orpingtonia ja viisi barred plymouth rockia. Poliisin mukaan tekijä viittaa ihmiseen, koska yhtään kanaa ei löytynyt tapettuna.

Mieskuljettaja kolhaisi autollaan harmaata pakettiautoa iltakuuden aikaan maanantaina Toijalan keskustassa. Sillä välin kun kolhija oli hakenut paperia ja kynää jättääkseen pakettiauton omistajalle viestin, oli pakettiauto poistunut paikalta. Kolhija kaipaa pakettiauton omistajaa. Lisätietoja antaa rikosylikonstaapeli Hannu Kokkola 0295 445481.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>