Gepardin kuudes sija varmistui

Futsali-liigassa pelaavan Leijona Futsalin kakkosjoukkue KylVe Gepardi pelasi tämän kauden viimeisen vierasottelunsa lauantaina 7.3. Kakkosdivisioonassa pelaava Gepardi teki pisteettömän pelimatkan tällä kertaa Nokialle. Nokian Palloseura voitti lauantain ottelun 7–5 (4–1).

Ottelun alkuun NoPS nykäisi kuudessa minuutissa 3–0-karkumatkalle. Ero säilyi tällaisena Jonas Thomasin kavennuksesta huolimatta. Kotijoukkue sai neljännen maalinsa 14 sekuntia ennen avausjakson päätöstä.

Huomattavasti tasaisemmissa merkeissä edettiin toista jaksoa. Gepardi tuli jo maalin päähän tasan kuusi minuuttia ennen loppua. Nokialaisilta löytyi kuitenkin sen verran kovempaa peli-ilmettä, että ajassa 38.45 joukkue niittasi päätösluvuiksi 7–5.

Gepardin pistemiehinä häärivät Jonas Thomas 2+0, Joonas Pietikäinen 1+0, Joonas Saariniemi 1+0, Mikko Tromstedt 1+0, Sampsa Laakso 0+2, Toni Niskala 0+2. Sarjataulukossa Gepardille sinetöityi viikonlopun pelien jälkeen kuudes sija.

Viimeinen sarjaottelu pelataan sunnuntaina 15.3. Toijalan monitoimihallilla. Ottelu pelataan ennakkotiedoista poiketen jo kello 12, koska Akaa-Volleyn ykkössarjan finaali alkaa kello 16. Gepardin vastustaja sunnuntain ottelussa on lohkon kakkosena oleva Pihlavan Työväen Urheilijat.