Jännitysnäytelmä jatkuu keskiviikkona Toijalan monitoimihallilla

Akaa-Volley otti ensimmäisen kiinnityksen 1-sarjan finaalipaikasta

Tätä Dima Borischevin kaltaista peli-ilmettä kaivataan Akaan miehistöltä keskiviikkoillan pelissä, että  portit 1-sarjan finaaliin aukeavat. Arkistokuva: Harri Mattila.

Tätä Dima Borischevin kaltaista peli-ilmettä kaivataan Akaan miehistöltä keskiviikkoillan pelissä, että portit 1-sarjan finaaliin aukeavat. Arkistokuva: Harri Mattila.

Akaa-Volleyn lentopallomiehistöllä oli sunnuntaina välieräavaus Mikkelin Passareita vastaan vieraskentällä. Mikkelin kotisalista Rantakeitaasta ei ole saatu viime vuosina Pirkanmaalle liikoja pisteitä, mutta sunnuntaina tärkeä välierävoitto matkasi Akaaseen lukemin 1–3 (22–25, 15–25, 25–17, 21–25).

Henkisesti tärkeä voitto tuli tiukan taistelun jälkeen.

– Oli tasainen peli. Mikkeli tuli todella kovaa varsinkin pitkän erätauon jälkeen, mutta me pelasimme tänään todella hyvin. Tämä oli todellinen joukkueen voitto. Tänään oltiin parempia, mutta keskiviikkona on oltava vähintään yhtä teräviä, että finaalipaikasta voi edes haaveilla. Nyt keskitytään vain keskiviikkoiltaan, eikä yhtään sen pidemmälle, analysoi peliä Akaa-Volleyn valmennusjohto kotimatkalta.

Akaa-Volleyn parhaana pelaajana palkittiin Mikkelissä pisteiden valossa illan paras mies Jimmy Hernandes – täysin ansaitusti.

Passarit on edelleen 1-sarjan kärkiporukoita ja keskiviikkoiltana pelattava kotiottelu Toijalan monitoimihallilla on oletettavasti todellinen henkien taisto. Joukkue, joka tahtoo finaalipaikkaa enemmän, menee finaaliin ja hävinnyt aloittaa kesäloman. Mikäli keskiviikon ottelu päätyy Akaan voittoon, menee se suoraan finaaliin.

Jos Passarit voittaa keskiviikkoillan ottelun, pelataan jo puolivälierästä tuttu kultainen erä 15 pisteeseen, ja sen voittaja jatkaa finaaliin. Mikkelin Passarit on aiemminkin ollut kantona Akaa-Volleyn kaskessa liigakarsinnan alkupeleissä. Kääntyykö tämä kurssi keskiviikkona, se nähdään kello 19 alkavassa jännitysnäytelmässä.

LeKi kesälomille

1-sarjan finaaliunelma Akaa-Volley–Lempäälän Kisa jäi unelmaksi. Kisa hävisi Kyyjärven KyKy-Betsetille ensin lauantai-iltana kotisalissa Hakkarissa suoraan 0–3. Sunnuntaina LeKi voitti kovan taistelun jälkeen Kyyjärvellä ensin itse pelin 3–2, mutta hävisi ratkaisevan kultaisen erän 16–14. LeKi todella laittoi kaiken peliin Kyyjärvellä, mutta valitettavasti se ei aivan riittänyt. Näin LeKi lähti kesälomille ja KyKy odottaa finaalivastustajaa keskiviikon pelistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?