Savun nähneet sivulliset pelastivat koiran palavasta talosta

Hirsitalo tuhoutui pahoin Viialassa

8Tulipalo1Tulipalo tuhosi perjantaina päivällä kaksi kolmasosaa 257-neliöisestä, yksikerroksisesta hirsitalosta Pikkutanhuantiellä Viialan Heinäsuolla. Tulipalo syttyi L-muotoisen talon siivestä, jossa sijaitsee muun muassa takkahuone ja makuuhuoneita. Siipi tuhoutui korjauskelvottomaksi, ja siitä palo levisi yläpohjaa pitkin muuhun rakennukseen.

Palon syttymissyytä ei heti tiedetty, mutta esimerkiksi takkaa ei ole lämmitetty pariin viikkoon, eikä talossa ole ollut sähkövikoja.

Tulipalon huomasivat läheistä Koskenkyläntietä ajaneet ihmiset, jotka näkivät savun ja ajoivat talon pihaan. He onnistuivat löytämään ulko-oven vara-avaimen ja päästämään perheen koiran ulos palavasta talosta. Talossa ei ollut ihmisiä tulipalon syttymishetkellä.

8Tulipalo22000-luvulla rakennetun hirsitalon sammutustöissä oli yhteensä 16 yksikköä. Paikalla olivat Akaan, Lempäälän ja Valkeakosken vakituiset yksiköt sekä Viialan, Toijalan, Kylmäkosken ja Kurisjärven vpk:t. Sammutustyö jatkuu perjantai-iltaan saakka.8Tulipalo5 8Tulipalo7 8Tulipalo9

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?