Liigajoukkueesta saatiin kosolti apuja

Gepardi ryöpytti kunnolla sarjajohtajaa

Toijalan Monitoimihallilla vietettiin lauantaina 7. helmikuuta melkoista maalijuhlaa, kun futsalin kakkosdivisioonassa kohtasivat KylVe Gepardi ja Valkeakosken Koskenpojat WFT. Odotettu naapurusten välienselvittely latistui yllättävällä tavalla.

Sarjan kärkijoukkueena ennen tätä kamppailua ollut VaKP WFT sai kunnon selkäsaunan kotijoukkueelta. Numerot Gepardille olivat kerrassaan 14–3 (7–0).

Gepardilla kahdeksan liigapelaajaa

Gepardi käytti tässä matsissa reilusti hyväkseen futsal-liigajoukkue Leijona Futsalin parin viikon pelitaukoa. Kahdeksan liigapelaajaa oli Leijonan kakkosjoukkue Gepardin tukena parketilla. Tukitoimet auttoivat selkeästi.

Gepardin pyöritys oli hurjaa. Taukonumerot olivat 7–0, ja ihan yhtä maalia pelattiin yli puoli tuntia. Vasta tilanteessa 14–0, viisi ja puoli minuuttia ennen päätöstä, vierasjoukkue avasi maalitilinsä.

Gepardin pistemiehet olivat Henri Ojala 3+2, Jesse Järvi 3+1, Nenad Rancic 2+1, Niko Hakola 2+0, Kim Lingman 2+0, Ville Ojala, 1+1, Janne Eerikäinen 1+0, Janne Hevonoja 0+3, Jonas Thomas 0+2, Juha Hevonoja 0+1.

VaKP WFT putosi tappion myötä lohkon kakkoseksi 30 pisteellä. Ilves FS/2 on kärkijoukkue 33 pisteellä ja Gepardi edelleen kuudentena 19 pisteellä. Joukkueet ovat nyt pelanneet 14 kierrosta, ja jäljellä on vielä neljä kierrosta.

Gepardi kohtaa seuraavaksi vieraskentällä 14. helmikuuta Euran Pallon.