Kaukalopallopuulakin mitalipelit pelataan ensi torstaina

Akaan kaupungin kaukalopallopuulaaki saataneen päätökseen torstaina 5. helmikuuta. Leudoista keleistä huolimatta vain yksi pelipäivä jäi pehmeän jään takia pelaamatta. Nämä torstain 29. tammikuuta pelaamattomat pelit on tarkoitus pelata tiistaina 3. helmikuuta. Nämä siirretyt ottelut ovat Joku vaan–ToRU, Joku vaan–Akaan Pauke, Ydinsota–Akaan Pauke, Crossari –Ydinsota. Pelit alkavat kello 17.30.

Torstaina 5.2. pelattavat pelit ovat välierät, pronssiottelu sekä loppuottelu. Välieräotteluissa alkusarjan ykkönen kohtaa alkusarjan nelosen. Toisessa välierässä kohtaavat alkusarjan kakkonen ja alkusarjan kolmonen. Otteluparien voittajat kohtaavat loppuottelussa ja otteluparien häviäjät pronssiottelussa. Nämä ratkaisupelit alkavat kello 17.30. Kaukalopallopuulaakin pelipaikka on Toijalan keskuskaukalo.

Tähän mennessä pelatut ottelut: Akaan Pauke–ToTo 5–2, Crossari–ToRU 7–1, Akaan Pauke–ToRU 7–3, Ydinsota–Joku vaan 1–4, ToTo–Ydinsota 1–1, ToTo–Joku vaan 2–3, Crossari–Joku vaan 4–1, Crossari–Akaan Pauke 6–5, Ydinsota–ToRU 5–2, ToTo–ToRU 8–0, Crossari–ToTo 3–11.