Lauluhetki Torkonkartanossa

 

Torkonkartano sai LC Toijala/Akaalta lauluhetken lisäksi lahjoituksena myös kukkia. Torkonkartanossa asuvan Esko Heinosen vierellä vastaava hoitaja Hannele Takaniemi ja LC Toijala/Akaan presidentti Markku Vehmas. Hoitajista paikalla olivat myös Sirkka Tervamäki ja Heidi Jantunen. Leijonien laulukuoroon kuuluivat Markku Vehmaan lisäksi Seppo Valkama, Ilkka Loppi, Heikki Parikka, Antti Tanni, Hannu Saarinen ja Jukka Lindén.

Torkonkartano sai LC Toijala/Akaalta lauluhetken lisäksi lahjoituksena myös kukkia. Torkonkartanossa asuvan Esko Heinosen vierellä vastaava hoitaja Hannele Takaniemi ja LC Toijala/Akaan presidentti Markku Vehmas. Hoitajista paikalla olivat myös Sirkka Tervamäki ja Heidi Jantunen. Leijonien laulukuoroon kuuluivat Markku Vehmaan lisäksi Seppo Valkama, Ilkka Loppi, Heikki Parikka, Antti Tanni, Hannu Saarinen ja Jukka Lindén. Kuva: Petri Rintala.

LC Toijala/Akaa on jo usean vuoden ajan tarjonnut tammikuussa täytekakkukahvit ja lauluhetken Hakalehdon asukkaille. Tilaisuus on nimetty Heikin-päivän kahvitukseksi. Hakalehdon toiminnan loputtua perinne siirtyi Torkonkartanoon. Koska uusissa tiloissa ei ole tilavaa juhlatilaa, kiersivät miehet perjantaina laulamassa kaikissa kolmessa ryhmäkodissa. Samoin täytekakkukahvit tarjoiltiin asukkaille heidän vointinsa mukaan joko ryhmäkodin ruokailutilassa tai huoneissa.

Mieskuorolaisilla vahvistettuun kuoroon kuuluivat Markku Vehmas, Antti Tanni, Hannu Saarinen, Ilkka Loppi, Seppo Valkama, Heikki Parikka ja Jukka Lindén.

Nuoruusmuistoja mieleen tuovat laulut nostivat tunteet pintaan, joillakin kyyneliin asti. Osa asukkaista ja hoitajista lauloi innolla mukana. Kurjenkello-ryhmäkodissa intouduttiin tanssimaankin.

Torkonkartano sai LC Toijala/Akaalta lahjoituksena myös helppohoitoisia tekokukkia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?