Gepardi lähtee kotiotteluun kakkosdivarilohkon kuudentena

Futsalin eli salijalkapallon Tampereen piirin piirinsarjoissa on joulutauon jälkeen täysi tohina päällä. Lyhyt katsaus akaalaisten joukkueiden edesottamuksista on paikallaan.

Liigajoukkue Leijona Futsalin kakkosjoukkue KylVe Gepardi pelaa piirin korkeimmalla sarjatasolla eli II-divisioonassa. Joukkue on lokakuussa alkaneen sarjan edetessä pystynyt kahteen otteeseen ottamaan kaksi voittoa putkeen. Perjantaina 16. tammikuuta oli vuorossa vierastappio, kun Ilves FS:n kakkosjoukkue löi kotonaan Gepardin 7–0.

Kun kaikki joukkueet ovat 18.1 mennessä pelanneet 11 ottelua, Gepardi on kuudentena. Valkeakoskelainen VaKP WFT johtaa 27 pisteellä, ja Gepardilla pisteitä on 15. Lauantaina 24. tammikuuta Gepardi pelaa Toijalan Monitoimihallilla AC Estudiantesia vastaan kello 12.

KylVe Tiikerit nelosdivarin kuudentena

KylVe Tiikerit kamppailee piirinsarjapisteistä IV-divisioonassa. Kahdeksan joukkueen sarjassa joukkue on nyt kuudentena. Porukka tuntuu päässeen hyvään iskuun, kun alla on kaksi voittoa putkeen. Apassit kaatui 7–4 ja viimeksi Fenix FT 10–1.

Toijalan Pallo -49:n ikämiesjoukkueet KKI-35 sekä KKI-45 tuntuvat menevän eri tahtiin sarjoissaan. Kolmeviitoset kamppailevat tosissaan maaliskuun lopputurnauspaikasta. Sarjassa pelaa yhdeksän joukkuetta, ja TP-49 on nyt kakkosena.

Neliviitosten veteraanit pitävät perää omassa viiden joukkueen sarjassa.

Naisjoukkueet hyvissä asemissa

Akaan naisjoukkueet ovat edustettuna kahdessa sarjassa. Vahva alku on ollut Toijalan Pallo -49:n naisilla II-divisioonassa. Maaliskuun lopputurnauspaikka häämöttää, sillä joukkue johtaa sarjaa.

Viialan Pallo Pimut on tasaisilla otteillaan oman sarjansa puolivälissä. Sarja on Harraste B-sarja.

Junioreilla neljä joukkuetta

Juniorijoukkueita Akaalla on piirinsarjoissa neljä. Vanhin ikäryhmä KylVe Leijona Futsalin B-juniorit pelaa ykkösdivisioonaa. Lopputurnauspaikka joukkueella on tulollaan, sillä sijoitus juuri nyt on toinen.

D-13 pojat pelaavat 13 joukkueen lohkossa, jossa TP-49 on sijalla viisi. Kaksi peliä on jäljellä, ja mahdollisuudet mitaleille ovat menneet.

Lisäksi piirinsarjaa pelaavat TP-49:n ja ViiPV:n F-9 juniorit. Tässä 16 joukkueen sarjassa pelataan turnausmuotoisesti, eikä sarjataulukoita ole.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?