TSOP:n Viialan-konttorille vetäjä Vaasasta

Merelliset näkymät vaihtuivat järvimaisemaan, kun Anita Saarimäki siirtyi Vaasasta TSOP:n Lempäälän, Vesilahden ja Viialan konttorien johtajaksi.

– Voi olla, että jossain kohtaa tulee meren kaipuu. Toisaalta poikani ja vanhempani asuvat Vaasassa, joten siellä tulee usein käytyä. Ja onhan täällä hienoja järvimaisemia, Lempäälään 3. tammikuuta muuttanut Anita Saarimäki, 47, sanoo.

Hän oli avopuolisonsa kanssa jo pidemmän aikaa suunnitellut muuttoa ennestään tutulle Tampereen seudulle. 25 vuotta osuuspankin palveluksessa työskennellyt Saarimäki kysyi työmahdollisuuksia TSOP:sta ja Lempäälästä löytyi paikka konttorinjohtaja Jaana Majaniemen jäädessä perhevapaalle.

Saarimäellä on vankka kokemus pankkialalta. Hän aloitti Vaasan Osuuspankissa kassalla, minkä jälkeen hän hoiti ulkomaan asioita, rahoitusta ja toimi esimiehenä. Palvelupäälliköksi hänet nimitettiin 2001, henkilöstöpäälliköksi 2006 ja viimeiset puoli vuotta hän on toiminut henkilöliiketoiminnasta vastaavana johtajana.

Anita Saarimäen ja hänen avopuolisonsa lapset ovat jo aikuisia. Saarimäen 21-vuotias poika opiskelee Vaasan yliopistossa tuotantotaloutta ja hän on lähdössä Yhdysvaltoihin Kansasiin yliopiston opiskelijavaihtoon yhdessä viestintää opiskelevan tyttöystävänsä kanssa. Tilanne oli Saarimäen mukaan siltäkin osin sopiva asuinpaikan vaihdokseen. Siirtyminen Tampereen Seudun Osuuspankkiin sujui mutkattomasti.

– TSOP on edistyksellinen ja aktiivinen pankki, ja työyhteisössä minut otettiin loistavasti vastaan, Saarimäki kertoo.

Pariskunnan vapaa-aika sujuu koiran kanssa lenkkeillessä ja hiihdellen sekä uusiin kotikulmiin tutustuessa.

 Kari Pusa

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?