Suunnistusseura sai ensimmäisen naispuheenjohtajan

Tuija Haavisto Tarpian Suunnan puheenjohtajaksi

Tarmo Kokko luovutti Tarpian Suunnan puheenjohtajan nuijan Tuija Haavistolle.

Tarmo Kokko luovutti Tarpian Suunnan puheenjohtajan nuijan Tuija Haavistolle.

Tarpian Suunta valitsi vuosikokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi Tuija Haaviston Akaasta. Samalla tehtiin Tarpian Suunnan seurahistoriaa valitsemalla ensimmäinen naispuheenjohtaja. Olympiadin verran 2011–14 seuraa vetänyt Tarmo Kokko siirtyy entistä vahvemmin nuorten valmennuspuolen tehtäviin.

Hallituksen uusina jäseninä aloittavat Riikka Mattsson, Arto Laamanen, Jukka Rajala ja Jorma Karvonen. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat Pirkko Saarinen, Arto Hokkanen, Aimo Kuoppala ja Heikki Konsala.

Vuosikokous palkitsi vuoden 2014 menestyjät. Parhaana tyttönä palkittiin Tessa Salmia ja parhaana poikana AnttiJussi Oksa. Toimitsijapalkinnon sai Teppo Salmia. Oravapolkupalkinto meni EmmaRiikka Laamaselle, AM-lautanen Antti-Jussi Oksalle, SM-pytty Olli Savikolle, A-pokaali Lauri Tolkille, B-pokaali Antti-Jussi Oksalle ja rankipytty Tessa Salmialle.

 

 

 

 

Tarmo Kokko luovutti Tarpian Suunnan puheenjohtajan nuijan Tuija Haavistolle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?