Sulkapallon Loppiaisturnauksessa 80 pelaajaa

Jyväskylän Jori Simola voitti Avoimen luokan kaksin- ja nelinpelin Toijalan Valppaan sulkapallojaoston järjestämässä Loppiaisturnauksessa. Nelinpeliparina Simolalla oli Mansen Sulan Mikko Heikkinen. B-luokan sekanelinpelin voittivat Heli Sandelin ja Tommi Silvasti ja C-luokan sekanelinpelin Päivi ja Kari Lehmusvirta. Saman luokan nelinpelin voittivat Valppaan pari Tommi Salo/Harri Ahonen. Turnaukseen osallistui kahdeksankymmentä pelaajaa.

Avoimen luokan kaksinpeliä hallitsi Jyväskylän Jori Simola. Simola voitti kaikki pelinsä suoraan 2–0, myös toiseksi tulleen Mansen Sulan Mikko Heikkisen. Toisen voittonsa Simola otti miesten nelinpelissä Heikkisen kanssa. Finaalissa Valppaan Sonja Lius ja Antti Rehtola joutuivat tyytymään 1–2-tappioon eräpistein 16–21, 21–19, 16–21.

Sekanelinpelin voittivat Tampereen SSetin Sari Mikkonen ja Mikko Heikkinen. He voittivat toiseksi tulleet Heli Sandelinin ja Antti Rehtolan suoraan 2–0, 21–13, 22–20.

B-luokan sekanelinpeliä hallitsivat Valppaan Heli Sandelin ja Tommi Silvasti. Luokkavoitto tuli menettämättä erääkään. Myös toiseksi tullut pari Outi Penninkangas ToiVal/Jari Kekki Mansen Sulka kaatui 2–0, 21–12, 21–18.

C-luokassa miesten kaksinpelin voitti Mansen Sulan Eetu Miettinen, toinen oli saman seuran Ville Kumpu.

Nelinpelin finaalista tuli Valppaan jäsentenvälinen. Siinä Tommi Salo ja Harri Ahonen voittivat Ilkka Hiedan ja Ville Suikan kolmen erän ottelussa 21–8, 16–21, 21–18.

Naisten kaksinpelin voiton vei SSetin nuori Suvi Niemi. Hän voitti toiseksi tulleen Hämeenlinnan Susanna Hakalan erin 2–1. Naisten nelinpelin voittajiksi nousivat SSetin Jenna Kanto ja Suvi Niemi. He voittivat toiseksi tulleen parin Susanna Hakala/Outi Penninkangas erin 2–1.

Sekanelinpelin voittivat Päivi ja Kari Lehmusvirta. He voittivat toiseksi tulleen parin Jenni Saarinen/Oskari Akkanen Mansen Sulka erin 2–0, 21–17, 23–21.

Miesrikkaan Harrasteluokan kaksinpelin voitti Jorma Ojanen. Hän löi Edwing Pengin finaalissa suoraan 2–0. Luokassa oli neljätoista pelaajaa.  Nelinpelin valtiaita olivat pari Tommi Sakki/Juha Antikainen. He voittivat finaalissa Pekka Tiikkajan ja Timo Väisäsen kahdessa erässä 21–18, 21–17.

Miesten 40-vuotiaitten nelinpelin ykkösiä olivat Mansen Sulan Jyri Hasa ja Pentti Putaja. Toiseksi tulivat Riihimäen Jari Kotirinta ja Pekka Salmi.

Junioriluokissa 15-vuotiaitten poikien kaksinpelin voitti Mansen Sulan Eetu Miettinen ja toinen oli SSetin Tuomas Nevanranta. 13-luokan finaalissa olivat vastakkain Mansen Sulan Anton Hoisko ja Niklas Lenander Lenanderin voittaessa.

 

Pertti Tuomela