Rapido Streamline voitti uudella valmentajalla

Timo Leivon ajama Don Maurizio palasi Turussa ensimmäistä kertaa tositoimiin sitten elokuun alun. Ori oli maalisuoralle saakka hyvässä iskussa, mitta vaipui loputa puolivälin heikommalle puolelle.

Timo Leivon ajama Don Maurizio palasi Turussa ensimmäistä kertaa tositoimiin sitten elokuun alun. Ori oli maalisuoralle saakka hyvässä iskussa, mitta vaipui loputa puolivälin heikommalle puolelle. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Stream Run Stabe Kylmäkoskelta on vaihtanut omistamansa seitsemänvuotiaan lämminveriravurin Rapido Streamlinen valmentajaa. Viisi voittoa putkeen treenannut urjalalainen Pertti Näppinen on vaihtunut porilaiseen Pasi Santikkoon, joka valmentajan urallaan oli ennen uutta haastetta saavuttanut vain 14 voittoa. Niistä viimeisin tuli vuonna 2011.

Uusista käsistä Rapido Streamline otti Teivossa uudenvuoden aattonaattona tonnin ykköspalkinnon Ari Moilasen ajamana ajalla 13,6a. Santikko on Rapido Streamlinelle jo kuudes valmentaja.

Timo Leivo Kylmäkoskelta sanoi viime maanantaina Turussa tulleensa ”harrastamaan raviurheilua”. Aisojen välissä ahersi kaksi kautta matalalla profiililla kilpaillut muutaman vuoden takainen menetysori Don Maurizio. Pitkältä tauolta palannut ”Maukka” taisteli kunniakkaasti kuolemanpaikalla kärkisijoituksista, mutta joutui lopulta ilman rutiinia taipumaan kahdeksanneksi ajalla 17,1a.

 

 

Timo Leivon ajama Don Maurizio palasi Turussa ensimmäistä kertaa tositoimiin sitten elokuun alun. Ori oli maalisuoralle saakka hyvässä iskussa, mitta vaipui loputa puolivälin heikommalle puolelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?