Laaksolassa näyttelyitä läpi vuoden

Mari Pirkkasen työ on nimeltään sisarukset oli esillä Laaksolassa Akaan kuvataiteilijoiden vuoden 2014 kevätnäyttelyssä.

Kulttuuritalo Laaksolassa on esillä ensi vuoden aikana lukuisia näyttelyitä. Tammi-, helmikuun ajan esillä on Akaan arkkitehtuurikilpailun näyttely. Maaliskuussa vuoron saa Akaan kuvataiteilijoiden kevätnäyttely.

Huhtikuussa Laaksolassa ovat esillä Valkeakoski-opiston oppilastyöt ja toukokuussa Näpsä-käsityökoulun kevätnäyttely. Kesäkuussa on vuorossa Laura Uimosen Natural Collection ja heinäkuussa Laaksolan valtaavat tilkut ja 20-vuotias Akaan tilkkuakat ja toinen tilkkuyhdistys Forssan tyyki.nyt. Elokuussa vuorossa on MarjaLeena Koiviston näyttely Metsän sisaret.

Syksy aloitetaan Pirkanmaan aluetaidemuseon Lempeillä unilla ja lokakuussa Akaan kuvataiteilijat pystyttävät syysnäyttelyn. Marraskuussa Pekka Siltala tuo Laaksolaan näyttelyn Kuvia ja tunnelmia ja joulukuussa esillä on Joulun tunnelmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?