Myös kaikki Automatian Otto-automaatit säilyvät Akaassa

Akaa sai Suomen sadannen talletusautomaatin

 

Akaan Seudun Osuuspankin rahoitusneuvottelija Kirsti Uimi tallensi uudella automaatilla sujuvasti kotoaan tuomat kolikot. Joululahjarahat siirtyivät suoraan tilille.

Akaan Seudun Osuuspankin rahoitusneuvottelija Kirsti Uimi tallensi uudella automaatilla sujuvasti kotoaan tuomat kolikot. Joululahjarahat siirtyivät suoraan tilille.

Akaan Seudun Osuuspankin sisätiloissa voi joka päivä aamukuuden ja iltakymmenen välillä tallettaa rahansa automaatilla omalle tilille, jos omistaa pankkikortin ja on Osuuspankin, Nordean tai Danske Bankin asiakas. Muidenkin pankkien asiakkaat voivat nostaa koneesta käteistä.

Talletusautomaatista alettiin puhua Akaassa syksyllä, kun Nordea ilmoitti lopettavansa kassapalvelut. Nordean sijaan uusi automaatti tuli Osuuspankin tiloihin, josta sille löytyi parempi paikka. Tämä ei Akaan Nordean uutta konttorinjohtajaa Nina Lindstedtiä kismitä.

– Olemme tyytyväisiä, että saimme automaatin keskeiselle paikalle ja näin lähelle meitä. Tähän voimme tulla tarvittaessa vaikka neuvomaan meidänkin asiakkaitamme.

Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Tuomo Smått (toinen vas.) ja pankinjohtaja Jere Hakala sekä Nordean Akaan-konttorin johtaja Nina Lindstedt (oik.) seurasivat, kuinka rahoitusneuvottelija Kirsti Uimin kolikot kilisivät automaatin laarista tilille.

Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Tuomo Smått (toinen vas.) ja pankinjohtaja Jere Hakala sekä Nordean Akaan-konttorin johtaja Nina Lindstedt (oik.) seurasivat, kuinka rahoitusneuvottelija Kirsti Uimin kolikot kilisivät automaatin laarista tilille.

Viime keskiviikkona automaattia oli esittelemässä myös Automatian asiantuntija Kari Haakana. Hänen mukaansa TalletusOtto-automaatit pyritään aina sijoittamaan neutraalille maaperälle, mutta Toijalasta sellaista ei löytynyt. Tänä vuonna lanseerattujen talletusautomaattien sijaintia tarkastellaan Haakanan mukaan 3–5 vuoden päästä. Ulkotiloissa automaatit eivät voi olla.

Akaan automaatti on Suomen sadas, ja jo käytössä olleista 99 automaatista on saatu henkilöasiakkailta ja yrittäjiltä myönteistä palautetta. Esimerkiksi yritykset voivat nyt tallettaa päiväkassansa illemmallakin tilille niin, että se näkyy siellä heti. Yritysasiakkaille hinta on sopimuksen mukainen, mutta ainakaan Akaan Seudun Osuuspankin ja Nordean henkilöasiakkaille automaattitalletuksista ei tule kuluja.

Kari Haakanan mukaan myös Akaan Seudun Osuuspankin ulkoseinässä oleva Otto-automaatti pidetään paikoillaan hyvän käyttöasteen ansiosta. Automatian asiakkuusjohtaja Jyri Marviala puolestaan vakuuttaa, että myös Toijalassa Nordean sekä Viialassa Tampereen Seudun Osuuspankin konttorin seinässä olevat Otto-automaatit säilyvät.

– Näissä Ottopisteissä on kaikissa keskimääräistä paremmat käyttöasteet, ja ne pysyvät käytössä toistaiseksi. Seuraamme Akaassa käyttömäärien kehitystä eri automaateilla nyt, kun sinne on lisätty uusi TalletusOtto.

52Talletusautomaatti2
Nordean Akaan-konttorin johtaja Nina Lindstedt sekä Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Tuomo Smått ja pankinjohtaja Jere Hakala pohtivat, miten säästölippaat saadaan auki silloin, kun konttori on suljettu mutta automaatti käytössä. Uutta konetta hallinnoivan Automatian asiantuntija Kari Haakana oli sitä mieltä, että automaatin luo ei kannata tuoda lippaiden avaimia, jotta ihmiset eivät tyhjennä kolikoita ja seteleitä suin päin samaan laariin.

Nordean Akaan-konttorin johtaja Nina Lindstedt sekä Akaan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Tuomo Smått ja pankinjohtaja Jere Hakala pohtivat, miten säästölippaat saadaan auki silloin, kun konttori on suljettu mutta automaatti käytössä. Uutta konetta hallinnoivan Automatian asiantuntija Kari Haakana oli sitä mieltä, että automaatin luo ei kannata tuoda lippaiden avaimia, jotta ihmiset eivät tyhjennä kolikoita ja seteleitä suin päin samaan laariin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?