Lähihoitajaopiskelijat tarjosivat omaishoitajille vapaahetken

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston lähihoitajaopiskelijat tempaisivat omaishoidon viikon kunniaksi 24.11.

Ylen lupa välittää kampanjan tiimoilta järjestettiin omaishoitajille maksuton virkistymishetki.

Tempauksen mahdollisti yhteistyö SPR Toijalan osaston omaishoitajien tukitoiminnan, Pioni ry:n, Lempäälän kunnan, Hoitotiimi Helmi Oy:n, Valkeakosken kaupungin ja Pälkäneen seudun vanhustenkotiyhdistys ry:n kanssa.

Opiskelijat jalkautuivat perheisiin mahdollistaen omaishoitajille parin tunnin vapaahetken. Kokemukset sekä omaishoitajien että opiskelijoiden mielestä olivat positiivisia. Yhteistyölle toivotaan jatkoa.

Akaassa opiskelijat kävivät kahdeksassa perheessä sekä hoitokoti Arwolassa. Akaaseen jalkautuivat Jonna Vahteristo, Dani Molin, Pirjo Pursiainen, Niko Saarinen, Janina Kaskela, Ella Kero, Emmi Tammi, Laura Ruonala, Markus Kosonen, Jenna Mäkelä, Ida Ilomäki, Milla Koskinen, Minka Tammipuro, Lasse Talola, Marikki Välimaa, Sara Halonen ja Suvi Elomaa.

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto kiittää kaikkia projektiin osallistuneita.

 

Emmi Aaltonen

Noora Virola