Järvinäköala ei houkutellut tontin ostajia

Akaa ei saanut viime viikon perjantaina päättyneeseen määräaikaan mennessä yhtään tarjousta Viialan Laivurintien varrella sijaitsevista omakotitonteista. Kaupunki kaupitteli kahta Jumusen rantamaisemissa sijaitsevaa tonttia, joista Laivurintie 7:n noin 1 300 neliön tontin pohjahinta on 31 000 euroa ja Laivurintie 9:n hieman pienemmän alan pohjahinta 30 000 euroa. Järvinäköalalla olevat tontit rajoittuvat puistoon, ja niille kuuluu venevalkamaoikeus. Tonteilla on rakentamisvelvoite.

Akaan kaavoituspäällikkö Jyri Sarkkinen kertoo molemmista tonteista tulleen kyselyjä, joten tyhjä tulos oli pienoinen pettymys. Kaavoituspäällikkö epäilee pohjahinnan nostaneen tarjouksen tekemisen rimaa.

– Varauksia otetaan tietysti edelleen vastaan, vaikka mitään takarajaa tarjouksille ei ole. Parempaakaan Akaassa ei mielestäni ole tällä hetkellä tarjolla, Sarkkinen arvioi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?