Inka Savolainen sosialidemokraattien piirihallitukseen

Inka Savolainen on Kylmnäkosken Työväenyhdistyksen historian ensimmäinen piirihallitukseen noussut jäsen.

Inka Savolainen on Kylmäkosken Työväenyhdistyksen historian ensimmäinen piirihallitukseen noussut jäsen.

Akaalainen valtuutettu Inka Savolainen (sd) on valittu Pirkanmaan Sosialidemokraattien piirihallitukseen vuodelle 2015. Piirikokous pidettiin toissa viikon lauantaina Tampereen Työväentalolla. Savolainen tekee samalla Kylmäkosken Työväenyhdistyksen historiaa, sillä hän on yhdistyksen koko historian ensimmäinen piirihallitukseen päässyt edustaja.

Tampereelta kotoisin oleva Savolainen muutti Kylmäkoskelle reilu kuusi vuotta sitten, ja istuu Akaan valtuustossa ensimmäistä kauttaan. Tätä ennen hän ehti toimia Kylmäkosken kunnanhallituksessa sekä varajäsenenä Kylmäkosken kunnanvaltuustossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?