Humalassa, huumeissa ja ilman ajokorttia

Kolaroijat kaahasivat miljoonasillalta kärkikolmion takaa

48kolari-1Sisä-Suomen poliisi on selvittänyt viime viikon tiistaina Toijalassa miljoonasillan kupeessa sattuneen kolmen henkilöauton rajun kolarin tapahtumia. Miljoonasillan ramppia alas ajanut henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla Hämeenlinnan suunnasta ajaneen, akaalaisen noin 20-vuotiaan naisen kuljettaman henkilöautoon. Kaikki autoissa olleet loukkaantuivat ja heidät kuljetettiin hoitoon Acutaan sekä Valkeakosken sairaalaan. Kolarissa oli osallisena myös Viialan suunnasta ajanut henkilöauto, jonka kuljettaja ei loukkaantunut.

Poliisi epäilee Miljoonasiltaa alas ajaneen henkilöauton kyydissä ollutta kolmea yli 20-vuotiasta miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Forssasta, Tampereelta ja Huittisista kotoisin olevat miehet olivat matkansa aikana vaihdelleet auton kuljettajaa, joten myös toista autossa olleista miehistä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajokorttia.

Joukkotappelu Kylmäkoskella

Kahden porukan välinen joukkotappelu työllisti poliisia Kylmäkosken keskustassa sunnuntaina aamuyöllä yhden aikaan. Nyrkkitappelussa oli osallisena viisi paikkakuntalaista vähän yli 20-vuotiasta miestä. Poliisi tutkii asiaa ainakin kolmena pahoinpitelynä. Yksi osapuolista sai tappelusta haavan päähänsä ja joutui sairaalaan tikattavaksi.

Poliisi selvittää myös Toijalan asematunnelissa tiistai-iltana tapahtuneen älypuhelinvarkauden kulkua. Nuoret miehet pyysivät alle parikymppiseltä akaalaiselta nuorelta kännykkää lainaksi ja anastettuaan puhelimen juoksivat karkuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?