Myyjäiset siirtyvät kauppiastavaratalosta entiseen postiin

Pukkiparaati ja joulumyyjäiset avaavat Akaan joulun

Toijalan joulukausi avautuu perinteiseen tapaan asemalta torille kulkevalla joulupukkiparaatilla.

Toijalan joulukausi avautuu perinteiseen tapaan asemalta torille kulkevalla joulupukkiparaatilla.

Akaan Toijalan joulu avautuu virallisesti Toijalan torilla lauantaina 22. marraskuuta kello 10.15, ja avauspuheen pitää Akaan Seudun päätoimittaja Juha Kosonen. Toijalan Yrittäjien järjestämä joulunavaus käynnistyy asemalta torille kulkevalla joulupukkiparaatilla. Pukit lähtevät liikkeelle kello 10.

Pukki piipahtaa myös postissa?

Toijalan perinteiset joulumyyjäiset avautuvat aamuyhdeksältä Valtatien varrella sijaitsevassa entisen Postin liikehuoneistossa. Lions Club Toijala/ Arvo Ylpön järjestämissä myyjäisissä voi virittäytyä joulun tunnelmaan ja tehdä lahjalöytöjä pukinkonttiin paikallisten yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden myyntipöydistä. Myyjäiset ovat avoinna kello 13 asti ja myös joulupukki saattaa paikalla pistäytyä. Myyjäisten tuotto käytetään lyhentämättömänä akaalaisten lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi.

Viialan joulu avautuu Viialan Työväentalolla ensi viikon sunnuntaina, 30. marraskuuta kello 15–18.   Järjestelyistä vastaa MLL:n Viialan yhdistys yhteistyössä muiden viialalaisten yhdistysten ja yhteisöjen kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?