Nuorten klubi-illassa on luvassa musiikkia ja komiikkaa

Akaa on tänä vuonna parin vuoden tauon jälkeen mukana Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikoilla eli Kult Tourissa. Akaan Kult Tour -tarjonta huipentuu Toijalan Nuorten toimintakeskuksella järjestettävään Nuorten Klubi-Iltaan perjantaina 28. marraskuuta. Tapahtuma alkaa kello 18 ja se päättyy kello 21. Akaan nuorisopalveluiden mahdollistaman illan ikäraja on 13 vuotta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Illassa on tarjolla muun muassa musiikkia ja komiikkaa. Näitä tarjoavat Akaan Nuorisovaltuuston järjestämästä ToukoFestistäkin tutut akaalaiset nuoret. Komiikasta vastaa Arttu Järvinen stand up -esityksellään. Musiikkia esittävät akustisesti Triodo ja Ambush -yhtyeet. Triodoon kuuluvat Janina Koskinen (laulu), Lari Kela (kitara), Oona Eskeli (basso) sekä Vesa Vankka (cajon). Ambushin kokoonpano on Erno Koipio (kitara, laulu), Jere Isberg (kitara, laulu), Markus Hakala (basso, laulu) ja Lasse Hakala (lyömäsoittimet, laulu).

Ambushin Erno Koipio, Lasse Hakala, Jere Isberg ja Markus Hakala esiintyvät nuorten klubi-illassa akustisesti.
Ambushin Erno Koipio, Lasse Hakala, Jere Isberg ja Markus Hakala esiintyvät nuorten klubi-illassa akustisesti. Kuva: Mads Schmidt.
Triodon kokoonpano: Oona Eskeli (vas. Tak.), Janina Koskinen ja Lari Kela. Edessä Vesa Vankka.
Triodon kokoonpano: Oona Eskeli (vas. Tak.), Janina Koskinen ja Lari Kela. Edessä Vesa Vankka.