Pasi Salhoja avoimen luokan voittoon Akaassa

Pasi Salhoja voitti Toijalan Valppaan sulkapallojaoston järjestämän Akaan Silkkipainoturnauksen avoimen luokan kaksinpelin. Myös miesten luokan nelinpelin ja sekanelinpelin voitot jäivät Toijalaan. Nelinpelin voittivat Sonja Lius ja Antti Rehtola. Sekanelinpelin ykkösiä olivat Heli Sandelin ja toisen luokkavoittonsa ottanut Antti Rehtola. Turnauksen kuudestatoista luokasta Valppaan pelaajat ottivat yksitoista luokkavoittoa.

Avoimen luokan kaksinpelissä Pasi Salhoja voitti toiseksi tulleen Porin Eero Limnellin vaiherikkaassa ottelussa erin 2-1, 21-8, 19–21, 21–12. Miesten nelinpelin voitosta käytiin tasokas ottelu. Keväällä naisten Valioluokkaan noussut Sonja Lius, parinaan Antti Rehtola voittivat tiukassa kolmieräisessä ottelussa toiseksi tulleen parin Auno Tolonen ToiVal/Ville Tuominen Nastola Minton 12–21, 21–19, 26–24. Sekanelinpelissä Rehtola otti toisen luokkavoittonsa parinaan Heli Sandelin. Voitto tuli vakuuttavan esityksen jälkeen. Toiseksi tulleet Paula Petäys Klaukkalasta ja Pasi Salhojakin joutuivat tyytymään selvään 0-2 tappioon pistein 7-21, 18–21.

Miesten B-luokan nelinpeliä hallitsivat Ville Tuominen ja Eero Limnell. Luokassa toiseksi tulleet Valppaan Tommi Silvasti ja Pekka Tiikkaja taipuivat heille 12–21, 14–21. Sekanelinpeliä hallitsivat Heli Sandelin ja Ville Tuominen. Toiseksi tulleet Valppaan Outi Penninkangas ja Porin Eero Limnell veivät heiltä kuitenkin erän 21–13, 18–21, 21–11. Naisten nelinpelin voittivat Heli Sandelin ja Anne-Mari Kallio. He voittivat kakkosparin Paula Petäys/Susanna Hakala Hämeenlinnan Sulkapalloseura kolmessa erässä 12–21, 21–17, 21–17.

Miesten C-luokan kaksinpeliä hallitsi Mikko Vuorinen. Kolme puhdasta 2-0 voittoa, myös toiseksi tulleesta Tampereen Ville Kummusta, 21-8, 21-9. Nelinpelissä Vuorinen otti toisen voittonsa parinaan Kimmo Numminen. He voittivat toiseksi tulleen parin Anne-Mari Kallio/Pekka Tiikkaja suoraan 2-0, 21–14, 21-7. Naisten kaksinpelin voitti Paula Petäys ja toinen oli Susanna Hakala. Sekanelinpelin voiton veivät Helsinkiin Päivi ja Pasi Mehtonen. Toiseksi tulivat Mansen Sulan Outi ja Pekka Rantanen.

Harrasteluokassa miesten kaksinpelin voitti Eetu Koivu. Hän voitti toiseksi tulleen Pekka Tiikkajan erin 2-1, 16–21, 21–11, 22–20. Nelinpelin voiton pokkasivat Matti Hakamäki ja Juho Koski. He voittivat toiseksi tulleet Sastamalan Pertti Peurajärven ja Valppaan Timo Virkamäen erin 2-0, 21-9, 21-9.

Miesten 40-luokan nelinpelin vahvimpia olivat Valppaan Juha Virkki ja Mansen Sulan Jari Kekki. Toiseksi tulleet Kimmo Numminen ja Pasi Salhoja hävisivät heille 0-2, 15–21, 7-21. Poikien 15-luokan voittopokaalin pokkasi Mansen Sulan Lassi Laaksosaari, saman seuran Niklas Lenander oli toinen ja Valppaan Arttu Mäntysaari kolmas. Tyttöjen saman luokan voitti Mansen Sulan Juulia Saarinen, seurakaveri Katja Ilvonen oli toinen ja SSet:n Tuuli Säynäjärvi kolmas.

 

Pertti Tuomela