KylVe Gepardi voitti avausottelun 5–2

Suomen Palloliiton Tampereen piirin Futsal-sarjoista kakkosdivisioonan joukkueet aloittivat kautensa lauantaina 25. lokakuuta. Akaan joukkue KylVe Gepardi aloitti Nakkilassa Nastan vieraana. Avaus oli mainio, kun tuliaisina kotimatkalle saatiin 2–5 (0-1) -vierasvoitto.

Avausjakson ainoasta maalista vastasi KylVe Gepardin Kim Lingman pelaajavalmentaja Jirka Järven syötöstä. Jesse Järvi ja Mikko Tromstedt lisäsivät vierasjoukkueen johdon 0–3:een alle viidessä minuutissa toisen jakson alkajaisiksi.

Nasta tuli maalin päähän 2–3:een, mutta pelin ratkaisivat Lingmanin kaksi osumaa ajoissa 38.31 ja 38.47.

KylVe Gepardin pistemiehet: K. Lingman 3+0, Jesse Järvi 1+0, M. Tromstedt 1+0, Jirka Järvi 0+2, Joonas Pietikäinen 0+1, Janne Hevonoja 0+1.

KylVe Gepardin seuraava ottelu on keskiviikkona 28. lokakuuta kello 18.30 Toijalan Monitoimihallilla Ilves FS/2:sta vastaan.