Kaksi luokkavoittoa Valppaan sulkapalloilijoille

Toijalan Valppaan sulkapalloilijat saavuttivat kaksi luokkavoittoa Tampereen Sulkasetin Tähtikisoissa. Lotta Suni voitti Helsingin Driven Sari Roivaisen kanssa naisten A-luokan nelinpelin. Toinen luokkavoitto tuli 35-vuotiaitten sekanelinpelissä, tuojina Anne-Mari Kallio ja Auno Tolonen.

Lotta Sunin ja Sari Roivaisen voitto naisten A-luokan nelinpelissä tuli vakuuttavan esityksen jälkeen. Toiseksi tullut Porin Juulia Holma ja Euran Raisa Kauppikin joutuivat tyytymään selvään 0-2 tappioon eräpistein 8-21, 12–21. Anne-Mari Kallio ja Auno Tolonen joutuivat 35-vuotiaitten sekanelinpelissä tiukemalle. Luokan kakkoset helsinkiläiset Paula Petäys ja Tapio Veilahti veivät keskinäisen ottelun kolmanteen erään. Eräpisteet 21–8, 17–21, 21–17.

Kisoista tuli kotiin tuomisina lisäksi viisi kakkostilaa. Lotta Suni otti niistä kaksi. A-luokan sekanelipelissä Antti Rehtolan kanssa ja naisten B-luokan kaksinpelissä. Sekanelinpelissä Helsinkiläiset sisarukset Oona ja Eemi Seppälä veivät finaalin nimiinsä erin 2–0, 22–20, 21–8. B-luokan kaksinpelin finaalissa tuli vastaan Sari Roivainen. Roivainen oli vahvempi erin 2-0, pistein 21–18, 21–7.

Naisten B-luokan nelinpelissä Anne-Mari Kallio ja Tampereen Jenna Kanto joutuivat taipumaan luokan voittajille Jyväskylän Kerttu Keräselle ja MarjaTerttu Näsille erin 2–0, 21–18, 21–18.

Kari Lehmusvirta otti kisoista kolme kakkossijaa. C-luokan nelinpelissä Kimmo Nummisen kanssa irtosi finaalipaikka, jossa kuitenkin tuli tappio parille Matti Anttila Mansen Sulka, Antti Utunen Ylöjärven Sulkkis erin 0-2, 18–21, 15–21. 55-vuotiaitten kaksinpelissä Lahden Veikko Partti oli parempi erin 2–0, 21–12, 21–9. Saman luokan nelinpelissä Partti osoittautui myös vahvemmaksi erin 2–1, 11–21, 21–14, 21–13 parinaan Ossi Kulju. Lehmusvirran parina oli Mansen Sulan Jari Kekki.

 

Pertti Tuomela