Uotilan tilasta tarjottiin 175 800 euroa

 

Uotilan tilakeskus sijaitsee Viialassa Turuntiellä.

Uotilan tilakeskus sijaitsee Viialassa Turuntiellä. Kuva: Mikko Peltoniemi.

Akaan kaupunki myy Viialassa Turuntie 106:ssa sijaitsevaa Uotilan tilakeskusta avoimella tarjouskilpailulla, jonka ensimmäinen vaihe päättyi perjantaina 10.10. kello 12. Ensimmäisen vaiheen korkein ostotarjous oli 175 800 euroa. 

Tarjouskilpailun toisessa vaiheessa halukkaat voivat korottaa tarjoustaan. Tarjouskilpailu päättyy keskiviikkona 15.10. kello 12 tai viisi minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Korkein voimassa oleva tarjous on julkinen ja aina luettavissa kaupungin nettisivuilta. Minimikorotus on 10 000 euroa.

Kauppaan kuuluu päärakennus, ulkorakennuksia sekä noin hehtaari maata.

Tilakeskuksen myymisestä päättää 21.10. kokoontuva Akaan kaupunginhallitus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?