Sydänlasten perheille tiedotus- ja tutustumistilaisuus Laaksolassa

Toijalan Seudun Sydänyhdistys ry järjestää sunnuntaina 26.10. kello 13 Kulttuuritalo Laaksolassa Toijalassa sydänlasten perheille tiedotus- ja tutustumistilaisuuden.

Tapaaminen on samalla ensimmäinen kokoontumiskerta, jossa kartoitetaan kiinnostusta sydänlapsille suunnatun toiminnan jatkamiseen. Tilaisuudessa valtakunnallisen Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Tampereen seudun alueosasto puheenjohtaja Roosa Haapajoki kertoo yhdistyksen toiminnasta.

Tapaamiseen ovat vanhempien ohella tervetulleita niin lapset kuin sydänlasten isovanhemmat ja kummit. Aikuisten keskittyessä asiaan MLL:n kouluttamat nuoret leikkivät lasten kanssa. Tilaisuuden alussa nautitaan porkkanakeittoa ja tarjolla on myös kahvia.

Toijalan Seudun Sydänyhdistys ry:n toimialueella Akaassa ja Urjalassa syntyy laskennallisesti arvioiden kaksi sydänlasta vuosittain. Yhdistykseltä on toivottu toimintaa myös sydänlapsille ja heidän perheilleen.