Toijalan koulut saivat Leijonien arparahat

Arpajaistuoton luovutustilaisuudessa olivat mukana Arvo Ylpön koulun  vastuuohjaaja Minna Ojanen, rehtori Visa-Matti Vuoristo, oppilaskunnan puheenjohtaja Eero Löövi ja oppilaskunnan hallituksen edustajat 1–2 A, B ja C luokalta. LC Toijalaa edustivat edellinen presidentti Risto Kalliainen (ylärivissä toinen oikealta) ja Akaan akka -projektin vetäjä Pentti Kulla.

Arpajaistuoton luovutustilaisuudessa olivat mukana Arvo Ylpön koulun vastuuohjaaja Minna Ojanen, rehtori Visa-Matti Vuoristo, oppilaskunnan puheenjohtaja Eero Löövi ja oppilaskunnan hallituksen edustajat 1–2 A, B ja C luokalta. LC Toijalaa edustivat edellinen presidentti Risto Kalliainen (ylärivissä toinen oikealta) ja Akaan akka -projektin vetäjä Pentti Kulla.

Lions Club Toijala on lahjoittanut Akaan akka -arpajaistuottovarat Arvo Ylpön koulun, Nahkialan koulun, Sontulan koulun ja Pappilan koulun aamupäivä- ja iltapäivätoimintaan. Lahjoitus oli noin 1 300 euroa, ja rahat käytetään askarteluvälineisiin ja peleihin.

Akaa akka seisoi viime talven Nahkialanjärven jäällä Toijalassa, ja arpajaisiin osallistuneet veikkasivat, milloin jäät sulavat akan alta. Akaan Akka pulahti veteen 12. maaliskuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?