Frisbeegolf-amatöörien SM-finaali heitetään Akaassa

Harri Pouru testasi tällä viikolla uusia väyliä Savikosken komeassa kangasmaastossa.
Frisbeegolfin amatöörien Suomen mestaruus ratkeaa tulevana sunnuntaina Akaan Savikosken komeassa kangasmaastossa.

Frisbeegolfin amatööriluokkien SM-kilpailut kisataan 4.10–5.10. Akaassa ja Urjalassa. Kilpailuun osallistuu 144 pelaajaa, ja luokkina ovat MA1 Miehet amatöörit, FA1 naiset amatöörit, sekä lähes kaikki juniori luokat.

Lauantaina 4.10. pelataan Akaassa Kylmäkoski DiscGolfParkilla ja Urjalassa Lammiharju DiscGolfParkilla molemmissa kaksi lähtöä yhteislähdöllä. Mitalistit ratkaistaan sunnuntaina Kylmäkosken radalla, jolloin kisaan lähdetään kello 8 golflähdöin 10 minuutin välein.

Molemmilla kisaradoilla on kahviot, ja kilpailun seuraaminen on ilmaista.