Rasin koulun opettajienhuone eristetään ja puhdistetaan

39Rasin koulu1Sisäilmaongelmasta kärsineellä Rasin koululla Viialassa tehtiin tiistaiaamuna 23.9. katselmus terveystarkastaja Milla Ikosen johdolla. Katselmuksessa käytiin läpi koulun tiloja puukoulun puolella. Iltapäivällä myös rakennusinsinööritoimisto Jommi Suonketo tekee lisätutkimuksia koulurakennuksen kunnon ja tehtyjen korjaustoimenpiteiden suhteen erityisesti 6. luokassa sekä kellaritiloissa.

Katselmuksen johdosta päätettiin, että tehtyjen ja osin meneillään olevien korjaustoimenpiteiden lisäksi koulun opettajienhuone sosiaalitiloineen osastoidaan loppuviikon ajaksi muusta koulusta. Eristetyt tilat homesiivotaan ja lopuksi tilaan tehdään kuivasavukäsittely/otsonointi. Koulutyö muualla koulussa jatkuu normaalisti.

Koulun ilmanvaihtojärjestelmä on puhdistettu ja säädetty kesän aikana. Koulun palautteen mukaan ilmanvaihto ei kuitenkaan vaikuta riittävältä. Ilmanvaihtojärjestelmän mitoitus tarkistetaan mahdollisimman pian ja tarvittaessa se säädetään uudestaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?