Kirjastoissa opastetaan verkkokirjaston ja verkkopankin käyttöä

Pirkanmaan kirjastot viettävät tiistaina 23. syyskuuta  neljättä kertaa PIKI-päivää. Päivän tarkoituksena on tehdä tunnetuksi kirjastojen yhteisiä palveluja, kokoelmia sekä esitellä verkkokirjaston sisältöjä ja muita toimintoja. PIKI-päivän teemana on tänä vuonna kaunokirjallisuus otsikolla Ilo lukea. Esittelyssä on muun muassa lainattavia e-kirjoja.

Akaan pääkirjastossa Toijalassa PIKI-päivän ohjelmassa on verkkokirjaston opastusta ja Viialan kirjastossa Vilkussa opastetaan Osuuspankin verkkopankin käyttöä kello 13–14. Vilkussa aloittelevat ja harjaantuneetkin kirjailijat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat tutustua kirjaskustantamo Mediapinnan toimintaan kello 17.30–19.  Päivän aikana Akaan kirjaston aineistovaraukset ovat ilmaisia. Akaan kirjastot ovat päivän aikana avoinna kello 10-19.