Juna töytäisi ratapihaa ylittänyttä akaalaismiestä

Ratapihalla kävellyt parikymppinen akaalaismies joutui junan töytäisemäksi Toijalassa lauantaina aamuyöstä kello kolmen jälkeen. Mies oli lähtenyt ylittämään raiteita aseman pohjoispuolelta, eikä hän huomannut tavarajunaa, joka törmäyksen estämiseksi suoritti hätäjarrutuksen ja soitti torvea. Mies ehti väistää sen verran, että ei jäänyt junan alle. Hänet kuljetettiin teho-osastolle Taysiin. Poliisin tietojen mukaan mies selvisi onnettomuudesta ilman vakavia vammoja.

Rikosylikonstaapeli Kristian Lindbäckin mukaan miehen onneksi junalla oli onnettomuushetkellä nopeutta 60 kilometriä tunnissa. Poliisi kertoo, että alkoholilla oli osuutta asiaan.

Kiviä raiteille Viialassa

Viialan aseman kohdalla kaksi junaa joutui sunnuntaina vähän ennen puolta päivää jarruttamaan raiteille laitettujen kivien vuoksi. Paikalla on nähty pikkupoikia pyörineen. Rikosylikonstaapeli Kristian Lindbäck toivoo vanhempien muistuttavan lapsia asian vakavuudesta. Poliisi tutkii tapausta liikennetuhotyön yrityksenä.

– Liikennevirasto muistuttaa, että jos junat joutuvat tuollaisen takia suorittamaan hätäjarrutuksen, kalusto voi jarrutuksessa vaurioitua ja siitä seuraavat korvausvaatimukset olla erittäin mittavat. Seuraamukset voivat olla isot, vaikka juna ei raiteilta suistuisikaan, Lindbäck toteaa.

Humalainen mies iski nyrkillä tuulilasin

Humalassa ollut mies tunkeutui naishenkilön autoon Toijalan torin lähellä lauantaina kahden, kolmen aikaan aamuyöstä. Levottomasti käyttäytynyt, isokokoinen, tummiin vaatteisiin pukeutunut mies pyysi kyytiä asemalle, löi nyrkillä tuulilasin säröille ja häipyi autosta.

Kylmäkoskentien varressa ollut postilaatikko revittiin irti perjantaina 12. syyskuuta aamuyöstä.  Lisäksi laatikossa ollut lehti yritettiin polttaa.

Viialan Teboilin kylmäaseman alueella sijaitsevaan varastorakennukseen murtauduttiin maanantain 8. ja tiistain 9. syyskuuta välisenä yönä. Poliisin mukaan rakennuksesta ei viety mitään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?