Akaan lentopallokausi alkaa näyttävästi

Akaa-Volley haastaa Suomen mestarin

Yksi lentopallon MM-kisojen kiinnostavimmista pelaajista oli Suomen Olli Kunnari. Monipuolinen  yleispelaaja kelpaisi vahvistukseksi kaikkiin maailman kärkijoukkueisiin. Akaalaisilla on mahdollisuus nähdä tähtipelaaja Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella.

– Kohtaamme viime vuoden tapaan Vammalan lentopallon cupin avauksessa. Tällä kerralla saamme VaLePan ja Kunnarin tänne Akaaseen, hehkuttaa Akaa-Volleyn joukkueenjohtaja Erkki Tuomi.

Tuomen mukaan on kuitenkin epävarmaa, onko Kunnari kokoonpanossa. On mahdollista, että Puolassa urakoineelle laiturille annetaan lepoaikaa.

– Mutta niin tai näin, luvassa on yleisölle hyvää lentopalloviihdettä ja meidän joukkueellemme kovaa kyytiä. Nyt kannattaa suunnata runsain joukoin Monarille, Tuomi vinkkaa.

Kotisali antaa toivottavasti Akaa-Volleyn nuorelle pelaajakaartille lisäpotkua. Konkarit Jimmy Hernandesin johdolla tuskin hermoilevat edes VaLePan käsittelyssä. Lentopallokausi alkaa siis Akaassa näyttävästi. Suomen Cup vihelletään käyntiin Toijalan Monitoimihallissa torstaina 2. lokakuuta kello 18.30.

Adjete Agnitheyn (vas.) ulottuvuus on yksi Akaa-Volleyn ykkössarjajoukkueen vahvuuksista. Vastustajien Air Togoksi ristimä hakkuri/keskitorjuja teki valmentaja Risto Lahden kanssa pelaajasopimuksen, jonka ansiosta Akaa-Volleyn painoarvo ykkössarjan puntarissa nousi monta pykälää.

Adjete Agnitheyn (vas.) ulottuvuus on yksi Akaa-Volleyn ykkössarjajoukkueen vahvuuksista. Vastustajien Air Togoksi ristimä hakkuri/keskitorjuja teki valmentaja Risto Lahden kanssa pelaajasopimuksen, jonka ansiosta Akaa-Volleyn painoarvo ykkössarjan puntarissa nousi monta pykälää.

Ykkösessä tavoitteena nousukarsinnat

Akaa-Volley on valmistautunut huolella lentopallon ykkössarjaan. Lauri Tihisen ja Matti Ollikaisen harjoittama joukkue on valmis lauantaina 4. lokakuuta kello 16 pelattavaan ensimmäiseen kotiotteluun Loimaan Jankkoa vastaan.

– Jankko on liigaseura Hurrikaanin farmijoukkue, joten otteluun on valmistauduttava huolella. Sieltä voi vastaan tulla kuka vaan liigan viime kauden pronssimitalisteista, muistuttaa Akaa-Volleyn joukkueenjohtaja Erkki Tuomi.

– Mutta antaa tulla vaan. Tavoitteenamme on jälleen parantaa viime kaudesta. Nousukarsintoihin pääsy edellyttää ykkösen kaikkien kärkijoukkueiden haastamista.

Akaa-Volleyn kotimatsit pelataan tällä kaudella Toijalan monitoimihallilla. Osa peleistä on lauantai-iltapäivisin ja osa sunnuntaisin, mutta kaikki alkavat kello 16. Otteluohjelma löytyy esimerkiksi Akaa-Volleyn kotisivuilta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?