Leivon voittoprosentti nousi 50:een

Derbyviikonlopun epäonnistunut ajo pudotti Timo Leivon voittoprosentin hippusen alle 50:n, mutta keskiviikko Vermossa kaunisti tilaston taas. Nyt tämän vuoden 20 kilpailusta on voittoja 10 ja muita totosijoja seitsemän. Kylmäkoskelainen

Timo Leivon voittoprosentti keskiviikon Vermon ravien jälkeen on tasan 50. Se on Suomen huippu useilla hevosilla ajavien rankingissa.

Timo Leivon voittoprosentti keskiviikon Vermon ravien jälkeen on tasan 50. Se on Suomen huippu useilla hevosilla ajavien rankingissa.

voitti belgialaisessa omistuksessa olevalla Tino Pilellä Vermon Teräsmiesliigan 2.500 euron ykköspalkinnon seitsemänvuotiaan Ranskassa syntyneen ruunan volttilähtöennätyksellä 16,9.

Hevonen on Leivon pitkäaikaisen liikekumppanin omistuksessa. Tämä halusi antaa reilut 30 000 euroa tienanneen hevosensa Suomeen Leivon hoteisiin. Kisa oli toinen Suomessa. Ensimmäisessä kisassa Porissa irtosi kakkossija, ja nyt hienolla viimeisen kierrospuolikkaan ulkoratakirillä heltisi voitto.

Timo Leivo on neljän kilpahevosen arsenaalillaan vuollut palkintorahoja tänä vuonna 42 700 euroa. Koko viime vuonna kertyi kymppitonni enemmän.

Vermossa kilpaili myös akaalainen Essi, Markku ja Susanna Luoman omistama kolmevuotias tamma Questionnaire. Markku Luoman valmentama ja ajama ravuri meni neljännessä kisassaan omaa ennätysvauhtia 17,8a, mutta sijoitus oli kovassa kolmevuotiskisassa vasta kahdeksas.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?